Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

2012; mijn voornemens en plannen

 “Let us leave behind sadness, regrets and painful moments and have a new start full of joy this new year!”

Laat ik ook maar even meedoen met alle berichtjes over het nieuwe jaar. Ik vind het toch stiekem wel een speciaal moment wanneer het oude jaar achter ons gelaten wordt en we weer verder gaan met een nieuw jaar.

Ik doe al een paar jaar niet echt meer aan ‘goede voornemens’. Het enige voornemen dat ik elk jaar weer had was een paar kilo afvallen, maar dit is me tot nu toe nog niet gelukt. Het is niet heel dringend en ik denk dat dit ook de reden is waarom het me nog niet is gelukt. Toch zou ik net wat lekkerder in mijn vel zitten met ongeveer vijf kilo minder. Wie weet lukt het me dit jaar wel. ;)

Wel heb ik een klein lijstje van dingen die in 2012 gaan gebeuren en waar ik aan ga/wil werken, so here I go:

- 18 januari ben ik klaar met stage en wordt het weer deels tijd voor school (daarnaast moeten we in groepjes twee dagen in de week aan een project bij een bedrijf werken). Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat ik weer meer tijd voor mijn blog en webshop heb. Jeej!

- 23 januari onderga ik een borstverkleining. Het meest ingrijpende wat denk ik dit jaar gaat gebeuren. Hoe dichterbij het komt, hoe spannender ik het begin te vinden. Ik denk dat mijn leventje hierna toch wel wat prettiger wordt.

- Eind april ga ik een midweek met school naar Londen, already looking forward to it!

- Groter worden met mijn blog; LovelyStuff.nl en webshop; LovelyStuffShop.nl. Ik baal best wel dat ik er momenteel zo weinig tijd en energie voor heb door mijn stage, maar dit is wel iets waar ik ook in de toekomst heel graag mee verder wil.

- Plannen maken voor het buitenland. Het lijkt me super om mijn afstudeerstage in het buitenland te doen, maar ik weet nog niet of dit haalbaar gaat zijn (ivm mijn eigen huisje). Begin 2013 is mijn afstudeerstage en daar moet ik dit jaar dus al mee bezig. Ik ben heel benieuwd wat eruit gaat komen, want het buitenland trekt me erg.

Mocht mijn afstudeerstage in het buitenland niet lukken, dan zou ik altijd nog na mijn opleiding naar het buitenland kunnen.

Dit zijn de meest belangrijke dingen die ik me nu kan bedenken, wie weet komt er nog meer bij. :)

Wat zijn jullie goede voornemens en plannen voor dit jaar; 2012?

12 reacties op 2012; mijn voornemens en plannen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600