Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

ELF Liquid Eyeshadow review & swatches

In mijn ELF bestelling van een tijdje terug zat ook de Vloeibare Oogschaduw in de kleur Sexy Silver, die ik voor maar 1 euro besteld had.
Ik heb wel eens eerder bij ELF besteld en ik twijfelde altijd om de Vloeibare Oogschaduw mee te bestellen, ook wel Liquid Eyeshadow. Jaren terug heb ik namelijk wel eens vloeibare oogschaduw gebruikt en dat ging altijd helemaal in de lijntjes van mijn ooglid zitten. Niet echt charmant.

Ik besloot de gok te wagen en bestelde deze keer wél de Vloeibare Oogschaduw van ELF mee. Ik bedoel, voor die ene euro kan het geen kwaad toch?

De verpakking ziet er simpel uit en wat handig is, is dat je gelijk de inhoud en dus de kleur ziet.

De oogschaduw breng je met een fijne spons applicator aan. Ik zet daarmee een paar stipjes op mijn ooglid en dan stippel ik het verder uit met mijn vinger.
Wel breng ik eerst een oogschaduwprimer aan, van de ELF Mineral lijn (waar nog een review over komt).

De oogschaduw kun je op verschillende manieren aanbrengen. Wanneer je een dun laagje aanbrengt (linker swatch), krijg je een lichte zilveren glans. Maar wanneer je daarover nog één of twee laagjes aanbrengt, dek je je hele ooglid met de oogschaduw. Ik verwachtte dat de oogschaduw nattig zou blijven, maar dit is niet het geval. De oogschaduw droogt gelijk op wanneer je het aanbrengt en dit zorgt er bij mij voor dat de oogschaduw de hele middag goed bleef zitten. Geen déjà vu dus met vloeibare oogschaduw dat in de lijntjes gaat zitten!
Weer een 1 euro product van ELF dat mij goed bevalt!

Heb jij al ervaring met deze oogschaduw? Dan ben ik benieuwd wat je ervan vindt!

10 reacties op ELF Liquid Eyeshadow review & swatches

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600