Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

GlossyBox Maart – review

Eigenlijk wou ik mijn GlossyBox abonnement opzeggen en daar was ik net te laat mee. Gelukkig maar, want de GlossyBox van maart heeft me heel positief verrast!

Ik maakte de box open en tot mijn grote verbazing zaten er producten in die ik totaal niet had verwacht.
Hieronder is het kaartje te zien met alle producten en de beschrijving ervan. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Naar de gezichtsolie van Weleda ben ik heel erg benieuwd. Ik heb best een lastige huid en daarbij zit ik er af en toe ook aan te krabben, wat ik maar niet kan laten. Misschien dat deze gezichtsolie daarom juist een goed effect heeft op mijn huid. Fijn ook dat het een full size product is.
Lush is mijn favoriete merk wat verzorgingsproducten betreft. Ik heb al veel producten uitgeprobeerd, maar toevallig Dream Cream nog niet en dat terwijl ik er juist veel positieve reacties over heb gehoord (onder andere van vriendinnen). Dus ik ben helemaal blij met de 100 gram.
Dan de blusher van BM in de kleur Velvet Dawn, een erg mooi kleurtje! Deze ga ik snel uitproberen.
De conditioner van Schwarzkopf Professional is ook full size. Het is bedoeld voor gekleurd haar, maar ik neem aan dat het ook wel zijn werk doet op/voor niet gekleurd haar.
En als laatst de Chocomania body butter van The Body Shop. Ik heb nog nooit iets van The Body Shop geprobeerd (schande eigenlijk) en nu is hier dan eindelijk mijn kans. Ik kan in ieder geval al zeggen dat deze body butter heerlijk ruikt!

Wat vinden jullie deze keer van de inhoud van de GlossyBox?
Ik denk dat ik mijn abonnement maar aan ga houden. :)

8 reacties op GlossyBox Maart – review

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600