Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Mijn eerste zelfgemaakte taart; birthday cake!

Maandag ben ik jarig, maar gister en morgen kreeg en krijg ik al visite. Daarom besloot ik donderdagavond te beginnen aan de taart die ik voor mijn verjaardag wou maken.
Nou die avond was behoorlijk frustrerend, want ik wou twee taartbodems maken om die vervolgens op elkaar te stapelen, zodat ik een hogere taart zou krijgen. Ik kon maar één bodem tegelijk bakken, maar de eerste én tweede poging mislukten. Ik besloot het voor die avond maar op te geven en het de volgende ochtend weer te proberen. Die ochtend ben ik eerst heel vroeg nog naar de supermarkt gegaan voor nieuwe ingrediënten en ik had ondertussen al een ander recept gevonden voor de taartbodem. Dat recept beloofde dat het niet kon mislukken. Gelukkig klopte dat, want mijn derde poging lukte en daarna maakte ik gelijk een tweede taartbodem.

Ik zal voor nu niet uitgebreid gaan vertellen hoe ik de taart heb gemaakt, maar als jullie een recept ervan willen dan plaats ik hier binnenkort een post over. Laat me maar weten of jullie daar belang bij hebben.

In ieder geval, dit is het eindresultaat. Niet perfect (het marsepein scheurde op sommige plekken aan de zijkant een beetje), maar ik vind het toch wel erg leuk geworden voor een eerste zelfgemaakte taart.
Toen gisteravond vriendinnen op bezoek kwamen, konden we de taart uitproberen.. En we vonden het allemaal heerlijk smaken! Morgen komt mijn familie op bezoek en ik ben erg benieuwd of zij het ook lekker vinden.
De taart vult wel heel erg, dus een klein puntje is al meer dan zat.
Ik heb in ieder geval de smaak te pakken, want ik heb nu alweer zin om een volgende taart te maken.

Hebben jullie wel eens zelf een taart gemaakt? Zo ja, wat voor één?

25 reacties op Mijn eerste zelfgemaakte taart; birthday cake!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600