Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Kleine tip: je nagels iets langer laten lijken

Mijn nagels hadden een behoorlijke lengte bereikt, en zoals gewoonlijk beginnen ze dan beetje bij beetje te sneuvelen. Helaas. Als er een nagel knapt of scheurt, dan knip ik gelijk al mijn nagels weer kort. Ik vind het niet mooi om één korte nagel en voor de rest lange nagels te hebben.

Bovenste twee foto’s heb ik expres onder elkaar gezet. Ik heb namelijk een kleine tip voor dames die hun (korte) nagels iets langer willen laten lijken. Op de eerste foto zie je nauwelijks wat ik heb gedaan, maar op de tweede foto is het beter te zien.
Hebben jullie al enig idee wat mijn tip kan zijn?

Deze tip heb ik van mijn moeder meegekregen. Ze vertelde me eerder al een paar keer, dat als ik mijn nagels langer wil laten lijken, dat ik ze dan niet helemaal in de breedte moet lakken. Je zorgt er dus voor dat aan de zijkanten van je nagels nog wat ruimte over blijft. Een klein en makkelijk trucje.
Ik vind korte nagels niet mooi staan bij mijn handen, dus ik maak graag gebruik van dit trucje als ik (zoals nu) mijn nagels weer eens kort heb.

De kleur waarmee ik mijn nagels heb gelakt is 54 Hot Stuff van Essence Multi Dimension.

20 reacties op Kleine tip: je nagels iets langer laten lijken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600