Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Over mij

Hoi hoi! Ik zal op deze pagina iets meer over LovelyStuff.nl en mezelf vertellen.

  • Blog en webshop

Als eerst wat informatie over mijn blog en webshop.
Ik ben met de beautyblog LovelyStuff begonnen in januari 2010 en heb sinds november 2010 een eigen domein: LovelyStuff.nl. Ik blog dus al een aantal jaar vooral over beauty (producten) en dit doe ik met veel plezier.
In oktober 2011 ben ik begonnen met de cosmetica webshop LovelyStuffShop.nl, welke ik graag verder wil uitbreiden.

  • Over mijzelf

Mijn ouders hebben me de naam Joan gegeven toen ik geboren werd op 18 juli in 1988, dat maakt mij nu 25 jaar. Ik heb drie broertjes onder mij, dus ik ben de ‘grote’ zus.

  • Opleidingen, toekomstplannen en werk

Voor mijn huidige studie heb ik de opleiding Mode Lyceum, Commercie (MBO) succesvol afgerond.
Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Small Business & Retail Management (HBO) op het Windesheim en hoop ik begin 2014 mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Wat ik na mijn opleiding wil gaan doen? Ik heb eigenlijk nog geen idee. Mijn webshop zou ik graag willen doorzetten en daar groter mee worden, maar het lijkt me ook heerlijk om een tijdje te gaan reizen. Daarvoor wil ik wel aardig wat sparen, dus waarschijnlijk wordt het eerst een jaartje fulltime werken en daarnaast bezig blijven met mijn blog en webshop.

  • In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen, hou ik ervan om te shoppen en ga ik af en toe op stap. Ik ben trouwens dol op eten, vooral sushi vind ik heerlijk en ik probeer graag nieuwe recepten uit.

Verder hou ik me veel bezig met beauty, make-up en alles wat daarmee te maken heeft. Fotografie vind ik ook erg leuk, maar dat staat momenteel op een laag pitje.

Ik vind het erg leuk om (beauty) producten uit te testen en mijn ervaringen te delen door middel van mijn blog.

  • Contact

Heb je een vraag, opmerking of misschien iets anders? Dan kun je een e-mail sturen naar info@lovelystuff.nl of gebruik maken van dit formulier.

5 reacties op Over mij

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600