Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Skin79 BB Cream; review & swatches (+ Missha)

Ik heb al een tijdje twee verschillende BB creams in bezit. Namelijk de ‘Perfect Cover BB Cream’ van Missha en de ‘Super Beblesh Balm BB’ van Skin79. Beide heb ik op Ebay gekocht. Ik geloof die van Missha voor ongeveer 7 á 8 euro inclusief verzendkosten en die van Skin79 voor ongeveer 11 euro inclusief verzendkosten. De prijs valt best mee toch?

De BB Cream van Missha had ik als eerst in bezit, maar ik kwam er al snel achter dat deze toch niet geschikt is voor mijn huid. Ik heb een gemengde huid, met droge plekjes en deze crème benadrukte dat juist. Deze BB Cream raad ik daarom alleen aan als je een normale of gemengde huid hebt.

Omdat ik wist dat er meerdere soorten BB Creams zijn, besloot ik verder te zoeken naar de juiste crème voor mij. Ik las ergens dat de ‘Super Beblesh Balm’ van Skin79 (de gouden versie) geschikt is voor de drogere huid en daarom heb ik deze ook een kans gegeven. De verpakking alleen al vind ik erg mooi, vinden jullie niet?
Deze crème bleek wel perfect te zijn voor mijn huid. Een geluk eigenlijk, want veel crèmes of foundations zijn niet geschikt voor mijn gezicht.

Links zie je de BB Cream van Missha en rechts die van Skin79. Zoals je misschien wel kan zien is de BB Cream van Skin79 iets dikker, hij smeert heel fijn uit.

Bij veel foundations is de lichtste kleur zelfs nog te donker voor mij en het was dus echt een gok voor mij of de crèmes wel de juiste kleur zouden zijn. Nu weet ik dat Aziaten over het algemeen heel licht zijn, dus ik had al het vermoeden dat de crèmes zouden matchen met mijn huidskleur.

Het is wel zo dat de meeste BB Creams maar in 1 of 2 kleuren verkrijgbaar zijn en deze kleuren zijn ook nog eens behoorlijk licht, wat voor mij natuurlijk een voordeel is.

Ik ben, wat deze review betreft, blij dat mijn gezicht op het moment even wat minder is! Van de week heb ik een beetje aan mijn gezicht gezeten met als resultaat wat rode plekjes. Maar des te beter jullie kunnen zien wat voor resultaat de BB Cream van Skin79 geeft. Hierboven zie je dus mijn gezicht zonder iets.

En hierboven heb ik de BB cream van Skin 79 op.
Een behoorlijk verschil, al zeg ik het zelf! De crème dekt redelijk en maakt mijn gezicht een stuk egaler.
Ik gebruik hierna nog wel concealer en een poeder om ‘het helemaal af te maken’.

Ik denk dat jullie al veel gelezen hebben over BB creams, maar nog even in het kort wat het precies is en inhoudt. BB Cream….

  • is een van de meest verkochte schoonheidsproducten in Azië.
  • is ontwikkeld in Duitsland en werd in eerste instantie gebruikt om de zeer gevoelige huid van patiënten (die een laser operatie hadden ondergaan) te beschermen, te kalmeren en te regenereren. Tegelijkertijd gaf het een goede dekking voor post-laser littekens en roodheid.
  • Uiteindelijk begonnen mensen deze crème te gebruiken voor schoonheidsdoeleinden en zo is BB Cream eigenlijk ontstaan.
  • is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, met name de gevoelige huid en de huid die last heeft van acne.
  • is een soort foundation en verzorgingsproduct in één, het egaliseert oneffenheden, pigmentvlekken en het sluit de poriën niet af (dus beter dan een echte foundation).
  • werkt als anti-aging en maakt de huid lichter (maar wees niet bang, het is niet zo dat je opeens een heel wit gezicht krijgt).
  • bevat UV-bescherming.

Hebben jullie al ervaring met een BB Cream?

12 reacties op Skin79 BB Cream; review & swatches (+ Missha)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600