Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Today’s Nails; ELF met Golden Rose flakies!

Gister was er weer een vriendin bij me en net zoals de vorige keer heb ik onze nagels gelakt. De vorige keer had ik bij haar een soort van nail art gedaan en nu besloten we beiden voor een leuke combinatie met flakies te gaan.
Vandaag laat ik mijn nagels zien en binnenkort komt het resultaat van haar nagels ook online. Haar combi vond ik stiekem zelfs mooier dan de mijne.
De eerste foto geeft precies weer hoe mijn nagels er in het echt uit zien. De tweede foto is een stuk donkerder dan in het echt, maar hier kun je het lakje zien die ik eerst heb aangebracht.
Namelijk een lakje van ELF in de kleur Sunset. Hiervan heb ik twee laagjes aan moeten brengen voor een goed dekkend resultaat en zelfs één laagje is al best te doen, dus ik ben zeer tevreden over dit lakje (in tegenstelling tot een paar anderen die heel waterig en niet goed dekkend zijn).
Daaroverheen heb ik flakies van Golden Rose in de kleur Scale 02 gelakt. Eerder heb ik deze kleur flakies al eens in deze combi gebruikt.En hier nog een fotootje waar wat meer van het effect te zien is, helaas is ie wel ietwat wazig, maar op deze foto zijn ook de kleuren te zien zoals ze er in het echt uitzien.

Ik vind het in ieder geval een geslaagd resultaat, wat vinden jullie?

Deze flakies, ook wel Scale Effect nagellak, van Golden Rose zijn te verkrijgen in de Lovely Stuff webshop.

16 reacties op Today’s Nails; ELF met Golden Rose flakies!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600