Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Today’s Nails; Golden Rose Flakies

Vandaag vond ik het weer tijd worden voor flakies. Ik blijf ze het mooist vinden over een zwarte nagellak heen, al is het de eerste keer dat ik dit zelf heb gedaan.
De vorige keer heb ik flakies over een donker paarse nagellak gelakt en ik moet zeggen, dat ik dat ook wel een geslaagde combi vind.

De flakies die ik gebruikt heb zijn van Golden Rose in de kleur 05. Zoals je kunt zien zijn ze oranje, geel en groenkleurig. Het ligt eraan vanaf welk perspectief je ze bekijkt en of er licht/zon op schijnt. De flakies heb ik dus over een zwarte nagellak heen gelakt. Deze lak lakt erg fijn en droogt snel, twee grote pluspunten!
Ik blijf flakies bijzonder vinden, juist omdat er meerdere kleuren in zitten die je op het eerste gezicht misschien niet ziet. Ik kan er wel naar blijven kijken.

Wat vinden jullie ervan?

Deze flakies, ook wel Scale Effect nagellak, van Golden Rose zijn te verkrijgen in de Lovely Stuff webshop.

15 reacties op Today’s Nails; Golden Rose Flakies

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600