Welkom op LovelyStuff.nl
Een beautyblog met van alles over beauty en meer. Wekelijks staan er een nieuwe posts online. Hope you enjoy! Liefs Joan

 photo IMG_842812-1.png

Wat is je leeftijd?

View Results

Loading ... Loading ...
Free counters!

Today’s Nails; mijn eerste China Glaze lakje

Een tijdje terug heb ik dit lakje gewonnen bij Budgetproof.nl (heel erg bedankt nogmaals!) en ik ben er super blij mee. Het is een lakje van China Glaze in de kleur Atlantis. Ik had nog helemaal geen nagellak van China Glaze en daardoor was ik toch wel erg nieuwsgierig naar dit merk.

Telkens wou ik mijn nagels er al mee lakken, maar op de één of andere manier vind ik het best een lastig kleurtje om te matchen bij een outfit. Vandaag was het eindelijk zover dat het lakje op mijn nagels mocht.

De dop van het lakje ligt erg fijn in de hand tijdens het lakken en ook het kwastje brengt de nagellak fijn aan. Wat ik een heel groot pluspunt vind, is dat het lakje erg snel droogt. Maar er is nog een pluspunt, ik had maar twee laagjes nodig voor een dekkend resultaat. Dat verwacht ik in eerste instantie niet van een nagellak met glitters.

Deze nagellak ga ik zeker vaker dragen. Ik vind het leuk als mijn nagels opvallen en dan zit je met dit lakje wel goed.

Wat vinden jullie van dit lakje? En zijn jullie al bekend met China Glaze?

36 reacties op Today’s Nails; mijn eerste China Glaze lakje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
bloglovin
Friend me on FacebookFriend me on HyvesFollow me on Twitter
001. Midseasonsale Female 160x600
GLOSSYBOX
Shoeby Algemeen 160x600